18April2021

NoviTravnik.info

Vi ste ovdje: Naslovnica NT Vijesti GRAĐEVINAR organizira "Dane otvorenih vrata"

GRAĐEVINAR organizira "Dane otvorenih vrata"

Poduzeće Građevinar d.o.o. Novi Travnik počinje prodaju stanova i poslovnih prostora u novoizgrađenoj zgradi.

Izgradnja stambeno-poslovnog objekta smještenog u samom centru Novog Travnika, započetog još prije  rata, uspješno je i završena. Tim povodom firma Građevinar d.o.o. Novi Travnik organizira Dane otvorenih vrata  koji će se održati 02. i 03.11.2013. godine ispred novoizgrađenog objekta.
Svi sugrađani i zainteresirani moći će posjetiti navedeni događaj, provjeriti ponudu stanova, te ovisno o željenim karakteristikama i pogledati odabrani stan, ili više njih.
Budući da poduzeće Građevinar nudi i mogućnost djelomične otplate u ratama, možda je ovo najbolja mogućnost za provjeru uvjeta za kupovinu stana.
Predstavnici Građevinara biti će oba dana, u subotu i u nedjelju ispred zgrade od 09h i odgovarati na Vaša pitanja, te Vam pokazati i novoizgrađene stanove, kako biste se na licu mjesta uvjerili u kvalitet gradnje i komfor stanova koji nude.
Protuprovalna vrata, termo fasadna izolacija, parking prostori, liftovi, pristup za osobe sa invaliditetom, samo su neke od karakteristika koje ove stambene prostore čine boljim mjestom za ugodniji život.
Građevinar Vas poziva da se posjetom na Danima otvorenih vrata 02. i 03.11. uvjerite u sve navedeno.