12Maj2021

NoviTravnik.info

Vi ste ovdje: Naslovnica SBK Vijesti Pogledajte fotografije sa predstave "ĐUROLOGIJA" iz Viteza

Pogledajte fotografije sa predstave "ĐUROLOGIJA" iz Viteza

Novi autorski hit Branka Djurića - Djure, ''Djurologija'', odigrana je i u Franšiznom centru BiH u Vitezu. Ovo je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ''Djurologiju'' je u posljednja tri mjeseca pogledalo preko  40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, ''Djurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Djurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Djuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Djuro voli nazivati, u stvari je zbirka Djurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.'' kaže Djuro.

Svojim izvedbama Djuro je dokazao svoju visoku klasu te potvrdio da je izniman i svestran umjetnik koji se lako prilagodi i uklopi u projekte u kojima sudjeluje.
  
/
      ozio gallery by joomla.it